Steigerhouten tafel op kantoor

  • slide
  • slide
  • slide
Klant: 30 knots E-commerce en E-mail marketing
Opdracht: Tafels
Materialen: Steigerhout

Steigerhouten tafel op Kantoor

De klant was opzoek naar een mooie steigerhouten tafel voor op kantoor voor vergaderingen en eventueel om te lunchen. De steigerhouten tafel moest niet wegvallen in de grote ruimte. De wens was om een afmeting van minimaal 3 meter lang te maken. De klant is zelf opzoek gegaan naar steigerhouten planken met een lengte van 3 meter die de look hadden waar de klant blij mee was. Vervolgens heeft de klant de planken bij 3-huis Meubelen gebracht om er een tafel van te maken. In de werkplaats is het onderstel in elkaar gezet. Voor de poten zijn steigerhouten planken opmaat gezaagd zodat de poten een mooi blok zouden vormen. Met de hoogte van de tafel is rekening gehouden met de wens van de klant. Hierdoor is de tafel iets hoger dan normaal.


Op locatie is eerst het onderstel naar boven getilt waarna de 5 steigerhouten balken erop zijn gelegt en van onderuit vast gemaakt. Aan de bovenkant van de tafel zijn dus geen schroefgaten of andere bevestigingspunten te zien.

De steigerhouten delen zijn afgezien van schuren niet bewerkt. Dat de middelste plank een blauwige kleur heeft kwam mooi uit en geeft een mooi resultaat.